Mi a nagy formátumú csempe?

- Sep 03, 2019-

Nagy formátumú csempe - A legújabb csempe trend

A HANSE-ben a legújabb tendenciákat nyújtjuk a nagy formátumú porcelán csempéknek, más néven vékony porcelán paneleknek. A méretek felfelé mozognak a 600x600mm normától. Ezek kibővülnek a nagy méretű, 900x1800, 1000x2000, 1600x3200 méretű csempe formátumokba, és a szuper nagy méretű formátumokba az 1200x2400.

A nagy formátumú csempe széles választéka nagyon alkalmas a helyiség illúziójának megteremtésére a szobában, a kisebb csempéknek kevesebb karbantartásra van szükségük, nagyon alkalmasak otthona forgalmas területére!
Az utóbbi években a nagy formátumú csempe egyre népszerűbbé vált tiszta megjelenésük és annak köszönhetően, hogy a tér nagyobbnek érzi magát. A vékony porcelán paneleket általában kereskedelmi környezetben használják. Főleg az előcsarnokban és a hozzáférésből nyílt luxus megjelenés eléréséhez. Ideálisak forgalmas területeken, például konyhában vagy fürdőszobában, de a ház bármely helyiségében drámai nyilatkozatokat is fel lehet használni. Ezeknek a nagy csempéknek téglalapok és négyzetek vannak, kerámiák és porcelánok, amelyek a padlón és a falon is felhasználhatók ütközés céljából.

Ezek a nagy formátumú csempék és panelek csodálatosak! Sima, zökkenőmentes, nyitott megjelenést és kevesebb fugázócsonkot biztosítanak. Ez megkönnyíti a karbantartást és a tisztítást. Tehát az emberek átfogják a nagy formátumú csempéket.

Large Format Tiles

2