Szürke és fehér kerámia padlólap

Ez a szürke és fehér kerámia padlólap a kerámia fa kinézetű csempe, kombinálva a karcsú, sima felületet és a jóképű szürke színt. Ez a szürke és fehér kerámia padlólap a kerámia tartósságát biztosítja a faszemcse megjelenésével. A tompa máz és az enyhe tonális változások csempézetté és különféle ...

Termék részletek

Ez a szürke és fehér kerámia padlólap a kerámia fa kinézetű csempe, kombinálva a karcsú, sima felületet és a jóképű szürke színt. Ez a szürke és fehér kerámia padlólap a kerámia tartósságát biztosítja a faszemcse megjelenésével. A tompa máz és az apró tónusváltozások elegánsan integrálják a csempéket és a különféle dekorációkat. A kerámia padlólapok ideálisak beltéri és kültéri alkalmazásokhoz. Kínálják a legjobb minőségű porcelán kerámia falapokat a világon, és úgy néznek ki, mint a fa.


Termékparaméter

Modell

HMF615856

típus

Fa csempe

Egy darab méret

150 * 600MM

Vastagság

9.5-10MM

Anyag

Kerámiai

gray and white ceramic floor tile

gray and white ceramic floor tile

A kerámia padlólapok nagyon élethűek, a fadara és a csomó természetes szépsége valódi dolgoknak tűnik. A részletek szintje lenyűgöző, így értékelheti és ellenőrizheti a rusztikus falapok padlóját. A porcelán kerámia falapok ideális választás annak érdekében, hogy beépítsék a természetes elemeket a dekorációba. Minden kerámia fa padló mérete 150 x 600 mm. A fadarabon készített kerámia padlólap sokféle belső stílushoz ad mélységet, beleértve a modern vidéket, az ipart, a hagyományokat és a modernitást.


Csomagolás szállítás

wooden tile package

A gyárról

wood tile factory
Hot Tags: szürke és fehér kerámia padlólap, gyártók, beszállítók, nagykereskedelem, olcsó, kedvezmény, ár

Vizsgálat

You Might Also Like